برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
logo

مدیریت توسعه فناوری دانشگاهHealth Technology Development Management

فهرست اصلی
تاریخ : سه شنبه 20 دي 1401
کد 569

جهت ایجاد و گسترش  همکاریهای نوآورانه و فناورانه دانشگاه با سازمان صنعت، معدن و تجارت (صمت) استان صورت گرفت:

 عقد تفاهم نامه همکاری بین معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان

روز یکشنبه 18 دیماه 1401 طی جلسه ای تفاهم نامه همکاری بین معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجانشرقی در سالن کنفرانس مرکز نوآوری و شتابدهی سلامت به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری، روز یکشنبه هیجدهم دیماه 1401 جلسه ای با حضور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت (صمت) استان و رئیس اداره فناوری و نوآوری سازمان صمت در محل سالن کنفرانس مرکز نوآوری و شتابدهی سلامت برگزار شد.

دکتر پرویز شهابی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز با ارائه آماری از وضعیت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز و مرتبه برتر علمی و فناوری آن در سطح کشور و شرکت های مستقر در دانشگاه از ریاست سازمان صمت ، مهندس صابر پرنیان درخواست همکاری و حمایت های بیشتر در زمینه تولید و صدور مجوز کرد و اظهار داشت که با امضای تفاهم نامه همکاریهای بین دو سازمان این مهم هر چه بیشتر تحقق و بهبود یابد.
وی در ادامه آمادگی دانشگاه را جهت انتقال یافته های علمی در زمینه های داروسازی، بهداشت و سلامت به صنعت اعلام کرد.

در ادامه مهندس صابر پرنیان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت (صمت) استان هم بعد از ارائه آمار در زمینه صنایع مختلف با اشاره به این مطلب که استان آذربایجان شرقی در زمینه صنعت، تولید، صادرات، معدن و ... در رتبه بسیار مناسبی در سطح کشور قرار دارد گفت: این استان در برخی صنایع نظیر شیشه سازی در سطح آسیا در رتبه اول و در زمینه صنایع فولاد در رتبه هفتم در سطح جهانی قرار دارد
وی به همکاری مشترک دانشگاه و صنعت در راستای تبدیل علم به ثروت و لزوم همکاری کلیه دستگاهها در این زمینه تاکید کرد.

دکتر سیداسماعیل هاشمی مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه نیز با تاکید بر فعال کردن صندوق های حمایت از حوزه فناوری و نوآوری و آشنایی بیشتر با سایر زوایای تمهیدات اداره محترم صنعت و معدن و همچنین بر حرکت از ابتدا براساس نیازمحوری، خواهان تعریف روند بازدید و هدایت دانشجویان (از قسمتهای مختلف دانشگاه اعم از مراکز رشد، نوآوری و فناوری و دانشکده ها و ... ) به منظور آشنایی با صنعت و کارخانجات و ... توسط سازمان صمت شد.

دکتر سودابه داوران رئیس مرکز نوآوری و شتابدهی سلامت هم به نقش مهم مرکز نوآوری در این راستا اشاره کرده و اظهار داشت: شناسایی و جذب ایده های ناب و توانمند و هدایت آنها به سمت تولید و فناوری از مهمترین وظایف مرکز نوآوری می باشد که در این خصوص حضور نمایندگان محترم سازمان صمت در جلسات مربوطه دانشگاه و مرکز نوآوری و پیوند دادن جوانان و آشنا ساختن آنها با صنایع پیشرفته استان و کشور می تواند گامی بسیار مهم در جهت پایبندی آنها به میهن و امیدوار ساختن آنها به آینده ای روشن باشد ازجمله ارائه دیپلم کارآفرینی به کارآفرینان برتر نوآور و فناور توسط دانشگاه و صنایع و واحدهای دولتی مرتبط مشوق کارآفرینان ممتاز و جوانان خواهد بود.

دکتر شریفی رئیس محترم اداره فناوری و نوآوری سازمان صمت هم آماری از فعالیت های آموزشی و پژوهشی صورت گرفته در اداره صنعت و معدن از جمله در زمینه حل مساله فرصت های مطالعاتی، اعزام دانشجویان جهت ادامه تحصیل به خارج از کشور، برقراری امکان ادامه تحصیل در حد پسادکترا، صدور چندین مجوز تحقیق و توسعه ، فعال کردن طرح های پژوهشی، راه اندازی شورای نوآوری و فناوری و حمایت از ادامه تحصیل و بورسیه دانشجویان مستعد ارائه کرد و به همکاری همه جانبه سازمان صمت در زمینه فناوری و نوآوری با دانشگاه علوم پزشکی تاکید نمود.

در پایان جلسه تفاهم نامه همکاری بین معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان جهت ایجاد و گسترش  همکاریهای نوآورانه و فناورانه به منظور استفاده بهینه از ظرفیت ها و توانمندی های علمی- پژوهشی جهت حمایت از ایده های نوآورانه و کمک به تجاری سازی آنها در سطح استان آذربایجان شرقی به امضای معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز و رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت (صمت) استان رسید.